Calitatea produselor noastre

CALITATEA PRODUSELOR NOASTRE

Toate produsele pe care le comercializăm sunt în conformitate cu standardele de calitate internaționale. Deși toate produsele nostre sunt din argint 925, în unele cazuri precum expunere la anumite substanțe sau chiar în contact cu pH-ul pielii (anumite persoane au un pH al pielii acid care duce la înnegrirea bijuteriilor, chiar și a celor din argint) produsele își pot modifica culoarea. În aceste cazuri puteți șterge cu grijă bijuteriile cu ajutorul substanțelor speciale de curățat argintul iar acestea își vor recăpăta culoarea naturală.
Chiar și în cazul în care bijuteriile nu sunt purtate pentru mult timp, dacă nu sunt depozitate corespunzător acestea își pot modifica culoarea.
De aceea recomandăm să depozitați corespunzător bijuteriile și să le îngrijiți periodic cu substanțe speciale de curățat argintul pentru a le menține luciul natural.
În cazul bijuteriilor suflate cu aur acestea își pierd stratul aurit superior în decurs de câteva luni sau câțiva ani în funcție de modalitățile de depozitare sau în funcție de condițiile de purtare.